Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός

Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

Ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος νέος Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ.

Δελτίο Τύπου της Νεολαίας Ορθόδοξου Συναγερμού

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως και ενεκρίθη ομοφώνως κατά την διάρκεια της συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ο συναγωνιστής Γιάννης Παναγιωτακόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος της Νεολαίας Ορθόδοξου Συναγερμού.
Ο επίτιμος Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. Παναγιώτης Καράμπελας θα συνεχίσει τον αγώνα, μέσα από τις τάξεις του κόμματος πλέον, λόγω της πολύ επιτυχημένης θητείας του ως Προέδρου της Νεολαίας μας.
Ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος έχει δώσει τα εχέγγυα με την έως τώρα πορεία του στο Πατριωτικό Κίνημα ότι θα είναι ένας από τους πιό άξιους προέδρους της Νεολαίας μας.
Συναγωνιστή Γιάννη συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο έργο σου!

Βιογραφικό

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.
Εργάζεται ως δημοσιογράφος και σύμβουλος ακινήτων.
Υπηρέτησε την θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις ως Καταδρομέας - Αλεξιπτωτιστής.
Διετέλεσε υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Σ.Σ.Ε.ΕΦ. (Σύνδεσμος Ελλήνων Εφέδρων), και έχει λάβει μέρος σε όλες τις διασωστικές αποστολές του Συνδέσμου (φαράγγι Λούσιου καλοκαίρι 2007, πυρκαγιές 2007).
Έχει δραστηριοποιηθεί ως ενεργός ακτιβιστής στο οικολογικό κίνημα, με συνεχείς παρεμβάσεις σε τοπικά οικολογικά ζητήματα. Η βίαιη σύλληψη του στις διαμαρτυρίες του πάρκου της Ναυτικής βάσης Βριλησσίων και η παράνομη κράτηση του το Πάσχα του 2003, είχαν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα την απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων από το πάρκο και την διακοπή των εργασιών κοπής των δέντρων.
Διετέλεσε πρόεδρος της Νεολαίας Ελληνικού Μετώπου.
Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Νέων των Αθηνών και της Νεολαίας Βορειοηπειρωτικού Αγώνος.
Δραστηριοποιήθηκε ενεργά στο μαθητικό κίνημα στις αρχές του ‘90, και διετέλεσε πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητικού Αγώνος των σχολείων της Αττικής την περίοδο ‘95 - ‘96.
Υπήρξε εκδότης του Μαθητικού περιοδικού «Εμπρός» και του φοιτητικού περιοδικού «Απόρθητη Τροία».
Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων και ιστορικών - πολιτικών ερευνών στα περιοδικά «Nexus», «Αεροπός», «Στρατιωτική Ιστορία», «Asimov», κ.α. στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελληνικές Γραμμές» και σε πλήθος ημερησίων και εβδομαδιαίων εφημερίδων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ