Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός

Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Κάλεσμα Αγώνα

Έλληνες Πατριώτες
Ο ΛΑϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ξεπήδησε μέσα από την αγωνία των πατριωτών για το μέλλον της Ελλάδος και δεν κατασκευάσθηκε στα εργαστήρια, του εκδοτικού, οικονομικού, και κομματικού κατεστημένου του τόπου μας. Ο ΛΑϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ιδρύθηκε από τη ρίζα του έθνους, τους έντιμους και ασυμβίβαστους Έλληνες. Αυτούς που μόνοι στην αρχή, αλλά σιγά - σιγά «μετά πολλών» αδράζουν τον πυρσό του Προμηθέα, δεν υπακούουν στην πεζή φωνή της λογικής, όταν γίνεται κραυγή ανανδρίας. Είναι αυτοί που αισθάνονται ότι υπάρχει Ελλάδα και βάζουν τις αξίες πάνω από ταπεινά συμφέροντα.
Έλληνες Πατριώτες
Όλοι έχουν επίγνωση ότι αυτόν τον καιρό παίζεται η τύχη του Έθνους και της πατρίδος. Η πατρίδα συνδέεται άμεσα, σήμερα και χτες, με τους έντιμους, με τους ασυμβίβαστους Έλληνες. Αυτοί έφτιαξαν τη χτεσινή Ελλάδα, αυτοί σφυρηλατούν το μέλλον. Εκείνοι που μονοπωλούν την Δημοκρατία και την Πρόοδο, αντί για δημοκρατία έφεραν τυραννία, αντί για πρόοδο, οπισθοδρόμηση και παρακμή.
Τούς ξέρετε : Είναι οι φαύλοι, οι ανεπάγγελτοι, οι δήθεν, υποπροϊόντα κομματικού νεποτισμού και οικονομικών συμφερόντων, που καμουφλαρισμένοι πίσω από τις κούφιες θεωρίες του εκσυγχρονισμού, της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, της παγκόσμιο-ποίησης, των ψεύτικων οραμάτων, πρωτοστατούν στην φαυλότητα, την οικογενειοκρατία,
την διαφθορά, και την εξυπηρέτηση των ημετέρων. Ζουν βουτηγμένοι στον ευδαιμονισμό και την ματαιοδοξία. Κατάντησαν την Ελλάδα Κόπρο του Αυγεία.
Τους ξέρετε : Είναι εκείνοι που τυφλωμένοι από τα πάθη τους γίνονται πειθήνια όργανα των πολυεθνικών , υπάκουοι εντολοδόχοι των κυρίων τους, εργολάβων και καναλαρχών , διαπλέκονται μαζί τους, συγκροτούν κοινοβουλευτικές ολιγαρχίες και ευημερούν απομυζώντας προκλητικά το σύστημα που υποτίθεται ότι υπηρετούν . Χωρίς ντροπή, κλέβουν το δημόσιο χρήμα, τις προμήθειες, το χρηματιστήριο, τους εξοπλισμούς, χτίζουν βίλες, δημιουργούν αυλές, στραγγαλίζουν το λαό, που υποφέρει και στερείται.
Θα πληρώσουν ποτέ;
Τους ξέρετε : Είναι εκείνοι που παραδίδουν την περήφανη ελληνική νεολαία, στη μάστιγα των ναρκωτικών , της ανεργίας ,την οδηγούν αδιαφορώντας στον καιάδα, στο περιθώριο και την αναζήτηση χαμένων παραδείσων. Είναι εκείνοι που πρωταγωνιστούν στη διάλυση της υγείας, της παιδείας, της ασφάλισης, της δικαιοσύνης , του κράτους πρόνοιας, με στόχο να το παραδώσουν στα χέρια των διαπλεκομένων αφεντικών τους.
Είναι εκείνοι που εγκαταλείπουν τους Έλληνες στην εγκληματικότητα, τη φτώχεια, και που συγκαλύπτουν όταν δεν συμμετέχουν στη διασπάθιση του δημοσίου πλούτου.
Θέλουν την Ελλάδα ανώνυμη εταιρεία
Τους ξέρετε : Είναι εκείνοι που ξεπουλούν τα εθνικά ιδανικά, που λοιδορούν την Ορθοδοξία και παραδίδουν την Ελλάδα αφύλακτη στους λαθρομετανάστες, τα ιερά και όσια της φυλής στην νέα τάξη πραγμάτων, στην παγκοσμιοποίηση και τους Αμερικανούς.
Νοιάζονται μόνο για τις θέσεις και τα αξιώματα. Σκέπτονται μόνο την δική τους καλοπέραση.
Έλληνες Πατριώτες
Την σημερινή Ελλάδα την έφτιαξαν αυτοί που έπεσαν στις Θερμοπύλες, στο Μαραθώνα, στις πύλες του Ρωμανού , τον Άγιο Στέφανο, την Τζουμαγιά, το Μοναστήρι, το Τεπελένι, το Γράμμο, τις ακτές της Κερύνειας.
Την αυριανή Ελλάδα θα την φτιάξουμε εμείς. Ξέρουμε καλά ότι θα πολεμηθούμε με μίσος και με μανία, αλλά δεν υπάρχει μέσος δρόμος, η πίστη στο δίκαιο του αγώνα μας, και η ελπίδα ότι το αύριο που ξημερώνει, πρέπει να μας βρει να βαδίζουμε στη λεωφόρο των πεπρωμένων, σαλπίζει στις ψυχές μας, τον εγερτήριο σκοπό.
Σκοπός είναι να αισθανθούν σκληρά και πικρά οι γραικύλοι και τα τσιράκια τους ότι η εποχή της αλητείας και του πεζοδρομίου τελείωσε, να νοιώσουν ότι θα βρουν απέναντι τους στήθη και μπράτσα δυνατά, μάτια υπερήφανα, μυαλά ξάστερα, ψυχές χαλυβδωμένες, χέρια έτοιμα να τους τιμωρήσουν.
Σκοπός είναι να δουν τα ξένα τους αφεντικά, τις προσπάθειες, τις απάτες, τις διαπλοκές, και τα έξοδα τους να γίνονται καπνός.
Σκοπός είναι να σπάσει το τείχος της σιωπής , της διαπλοκής, και της διαφθοράς του σημερινού πολιτικού κατεστημένου και των συνενόχων του.
Σκοπός είναι ο συναγερμός των πατριωτών.
Σκοπός είναι να σωθεί η Πατρίδα.

Έλληνες Πατριώτες
Όσοι από εσάς νοιώθουν το αίμα τους να βράζει από την αηδία που τους πνίγει.
Όσοι βάζουν την Πατρίδα πάνω από την δική τους καλοπέραση, και θέλουν σηκώνοντας τα μάτια να βλέπουν την γαλανόλευκη να κυματίζει περήφανη και δοξασμένη.
Όσοι θέλετε τον Ελληνισμό δυνατό ,την Ορθοδοξία θωρακισμένη.
Όσοι από εσάς έχετε ακόμη την δύναμη να χτυπήσετε τη γροθιά σας στο τραπέζι των συμβιβασμών. Ελάτε. Πυκνώστε τις τάξεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.
Ελάτε. Να κάνουμε τα όνειρα μας, τον χειρότερο εφιάλτη τους.
Ελάτε. Να παλέψουμε για μια Νέα Μεγάλη Ιδέα. Για την Ελλάδα των ονείρων μας.
Ελάτε. Αγωνισθείτε για μια Ελλάδα, άξια του Θεμιστοκλή, του Λεωνίδα, του Αλεξάνδρου, του Βουλγαροκτόνου, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου του Κολοκοτρώνη και του Αυξεντίου.
Ελάτε. Όλοι μαζί. Με μια καρδιά. Χωρίς υστεροβουλία. Με αυταπάρνηση και με λατρεία.
Η Ελλάδα δεν διανέμεται ούτε παραχωρείται.Όσοι το δοκίμασαν, την είδαν να ξαναγεννιέται από τις στάχτες της .Όποιοι την αντιμετώπισαν βρήκαν Θερμοπύλες και Πύλες του Ρωμανού.
Ελάτε. Όλοι μαζί. Να αγωνισθούμε στην πόλη, στο χωριό , στην συνοικία.
Ελάτε. Όλοι μαζί. Να αγωνισθούμε στα Σχολεία, τις Σχολές και τα Πανεπιστήμια.
Ελάτε. Όλοι μαζί. Να αγωνισθούμε στο γραφείο, στο Εργαστήριο ,στο Εργοστάσιο , στο Εργοτάξιο.
Ελάτε. Όλοι μαζί. Γιατί όλους εμάς μας ενώνει η Ελλάς.
Ελάτε. Όλοι μαζί. Για ρήξη και ανατροπή του σάπιου συστήματος.
Σπάστε τις αλυσίδες τις σκλαβιάς Σπάστε τη Νέα τρομοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ